Boelskifte Interiør & Design

Til dig, der bor eller skal bo langs Københavns Havn eller Øresund

Indret dig personligt og føl dig hjemme fra første dag

  • Vil du gerne indrette dig personligt, når du flytter ind i din nye bolig?
  • Spekulerer du på, hvordan du får den optimale indretning i de nye omgivelser?
  • Er du i tvivl om, hvilken stil der passer bedst til dig og dit nye hjem, når det gælder f.eks. farver og møbelvalg?

For mig handler det om at finde ud af, hvem du er, så din bolig passer til dig, dine ønsker og dit budget.

Trine Boelskifte

Mange nybyggerier står indflytningsklar, og du er sikkert allerede i gang med at tænke på indretningen af din nye bolig, eller måske er du lige flyttet ind og mangler inspiration til at præge den på en unik måde. De fleste vil gerne indrette sig personligt og lidt anderledes med mulighed for at tage nogle af de gamle møbler med, men det kan være svært at vælge de rigtige løsninger fra begyndelsen. Hvorfor ikke være på forkant og gøre lidt ekstra ud af f.eks. væggene og udnytte de store vinduer med udsigt, som kendetegner mange moderne boliger, men som kan kræve lidt ekstra indretningsmæssigt?

Uanset om du skal ud og investere i en masse nye møbler eller vil kombinere det, du har, med noget nyt, så lad mig hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring med indretning og har bl.a. indrettet private boliger i mange af de store københavnske prestigebyggerier som f.eks. Havneholmen, Metropolis, Nordhavn og Amager Strandpark. For mig handler det om at finde ud af, hvem du er, så din bolig passer til dig, dine ønsker og dit budget. Sammen finder vi den røde tråd, der får indretningen til at virke helstøbt, så du kan føle dig hjemme fra begyndelsen.

Jeg kan rådgive dig om valg af materialer til køkken, bad, garderobeskabe/walk-in-closet, farver, tapeter, møbler, belysning m.m. Du har sikkert erfaret, at opbevaringsplads er en mangelvare, fordi bygherren kun har sat ét modul ind i de forskellige rum. Her kan jeg hjælpe dig, så du får den optimale opbevaringsplads fra begyndelsen og undgår at bruge penge på dårlige løsninger. Det er ofte ret lidt, der skal til, før du står med helt nye muligheder.

Havneprojektpakken er skræddersyet til dig

Spar 1.000 kr. resten af året

Lige nu tilbyder jeg en særlig havneprojektpakke til dig, der bor eller skal bo langs Københavns Havn og Øresund.

  • Et møde på cirka halvanden time i din nuværende bolig, hvor vi taler om dine ønsker til din kommende bolig og kigger på plantegninger af din nye bolig.
  • Opfølgningsmøde hos mig i mit showroom på Amager, hvor jeg præsenterer dig for forslag til f.eks. farver, møbler, materialer eller det, vi har talt om, du konkret ønsker at få hjælp til.
  • Et møde på cirka en time i din nye bolig, når du er flyttet ind, hvor vi ser på resultatet og taler om flere muligheder.
  • Samlet pakkepris:
  • 7.000 kr. inklusive moms.
  • Særlig pris i 2017:
  • 6.000 kr. inklusive moms.

Ønsker du at fortsætte med at udvikle din bolig, kan du efterfølgende købe klippekort til indretningsrådgivning med rabat.

Det siger mine kunder

Trine Boelskifte har på formidabel vis tunet sig ind på vores ønsker og behov. Vi er blæst væk over de materialer og design, hun har præsenteret os for. Vi kan slet ikke vente med at komme i gang med indretningen og er overbeviste om, at vi nu får udnyttet lejlighedens potentiale optimalt.

Glenn Schmidt-Hansen, nybyggeri, Københavns Havn

Da vi flyttede ind i en helt ny lejlighed, gav Trine Boelskifte os en meget professionel og samtidig personlig rådgivning, og vi har fortsat samarbejdet med hende omkring udviklingen af vores hjem. Vi har nu fået et hjem, som vi virkelig føler er vores, og som vi er utroligt glade for – med masser af lækre og fine detaljer, som vi ALDRIG selv havde fundet på.

Else og Jes Bjerregaard, nybyggeri, Nordhavn

Læs mere om mig her

Jeg har senest været i Børsen, Berlingske og Mad & Bolig med nogle af mine indretningsprojekter. Du kan læse en artikel fra Politiken om mig og indretning af boliger i forbindelse havneprojekter her.