Boelskifte Interiør & Design

Optimer din
bolig med en
indretningsarkitekt

Sæt personligt præg på din bolig

  • Vil du gerne indrette dig personligt i din bolig?
  • Spekulerer du på, hvordan du får den optimale indretning i de nye omgivelser?
  • Er du i tvivl om, hvilken stil der passer bedst til dig og dit nye hjem, når det gælder f.eks. farver og møbelvalg?

For mig handler det om at finde ud af, hvem du er, så din bolig passer til dig, dine ønsker og dit budget.

Trine Boelskifte

Mange nybyggerier står indflytningsklar, og du er sikkert allerede i gang med at tænke på indretningen af din nye bolig, eller måske er du lige yttet ind og mangler inspiration til at præge den på en unik måde.

Uanset om du skal ud at investere i en masse nye møbler eller vil kombinere det, du har, med noget nyt, så lad mig hjælpe dig. Jeg kan rådgive dig om valg af materialer til køkken, bad, garderobeskabe/ walk-in-closet, farver, tapeter, møbler, belysning m.m. Du har sikkert erfaret, at opbevaringsplads er en mangelvare, fordi bygherren kun har sat ét modul ind i de forskellige rum.
Her kan jeg hjælpe dig, så du får den optimale opbevaringsplads fra begyndelsen og undgår at bruge penge på dårlige løsninger. Det er ofte ret lidt, der skal til, før du står med helt nye muligheder.

Havneprojektpakken er skræddersyet til dig

Lige nu tilbyder jeg en særlig havneprojektpakke til dig, der bor eller skal bo langs Københavns Havn og Øresund.

  • Et møde på cirka halvanden time i din nuværende bolig, hvor vi taler om dine ønsker til din kommende bolig og kigger på plantegninger af din nye bolig.
  • Opfølgningsmøde hos mig i mit showroom på Amager, hvor jeg præsenterer dig for forslag til f.eks. farver, møbler, materialer eller det, vi har talt om, du konkret ønsker at få hjælp til.
  • Et møde på cirka en time i din nye bolig, når du er flyttet ind, hvor vi ser på resultatet og taler om flere muligheder.
  • Samlet pakkepris:
  • 7.000 kr. inklusive moms.

Ønsker du at fortsætte med at udvikle din bolig, kan du efterfølgende købe klippekort til indretningsrådgivning med rabat.

Det siger mine kunder

Trine Boelskifte har på formidabel vis tunet sig ind på vores ønsker og behov. Vi er blæst væk over de materialer og design, hun har præsenteret os for. Vi kan slet ikke vente med at komme i gang med indretningen og er overbeviste om, at vi nu får udnyttet lejlighedens potentiale optimalt.

Glenn Schmidt-Hansen, nybyggeri, Københavns Havn

Mere om mig

Jeg har senest været i Børsen, Berlingske og Mad & Bolig med nogle af mine indretningsprojekter. Du kan læse en artikel fra Politiken om mig og indretning af boliger i forbindelse havneprojekter her.