Trine Boelskifte - Indretningsarkitekt/Designer

Forsiden
Følg på facebook

Kom til inspirationsaften 2018

Det siger mine kunder

"Trine er på alle måde en fantastisk sparringspartner som forstår at se hele vejen rundt..."
Læs mere...

Sæt kryds i kalenderen allerede nu

Kom til inspirationsaften:

  • torsdag den 20. september kl. 17-21
  • torsdag den 4. oktober kl. 17-21
  • torsdag den 18. oktober kl. 17-21
  • torsdag den 1. november kl. 17-21

Har du gået og tænkt på, at der skal ske noget i din bolig, og trænger du til ny boliginspiration? Læn dig tilbage og nyd sommeren, og gør så noget ved indretningsdrømmene, når det igen er tid til at rykke indenfor. Vi har planlagt 4 inspirationsaftener i vores showroom i sensommeren/efteråret. Vil du være sikker på en plads, så tilmeld dig allerede nu.

Måske har du lyst til at male dine vægge eller prøve et spændende tapet med et flot motiv, men er usikker på, hvad der vil klæde dit hjem. Måske overvejer du at købe nye møbler, gardiner, puder eller tæpper, men er i tvivl om stilen og farverne, eller måske har du udfordringer med at indrette et rum eller to.

Uanset hvordan du gerne vil optimere din bolig, kan du finde masser af inspiration til vores inspirationsaftener. Arrangementerne er åbne, så du kan komme, når det passer bedst ind i dine planer. I løbet af aftenen får du mulighed for at kigge i vores mange spændende møbelkataloger og tapet- og tekstilbøger, og du kan lade dig inspirere af mere end 150 forskellige farver og tage din egen nuance med hjem.

Der bliver også mulighed for en lille snak med indretningsarkitekt og designer Trine Boelskifte. Tag nogle fotos af dit hjem eller en plantegning med, hvis du gerne vil have lidt sparring. Der er ikke tid til at løse hele indretningsopgaver i løbet af aftenen, men du kan måske få ny energi til at komme i gang eller få afsluttet en lille boligopgave, der driller dig.

Mens du suger inspiration til dig, serverer vi sandwich og vin, så vi sammen får nogle hyggelige timer.

Det koster 75 kr. at deltage.

Skriv, hvilken dato du vil med, og send din mail til tb@trineboelskifte.dk, og indbetal samtidig 75 kr. på MobilePay – tlf.: 2611 1954. Der er et begrænset antal pladser, så meld dig til hurtigt.